lundi 1 décembre 2014

-Babyuk Kunstenaar Stanislav S.



Babyuk Stanislav S.
"Schilderen verandert leven in poëzie ..."
S. Babyuk: "Kinderen observatie van de natuur en het menselijk leven, als de dauw voedde mijn ziel, het cultiveren van een levendige belangstelling voor de kennis van het leven door het prisma van realistische kunst. Zonder God zag slechts één gezicht van het prisma, maar de ontmoeting met God opende mijn ogen. En ik was in staat om de zijkanten te raken van de tot dan toe onzichtbare wereld door God geschapen. Creativiteit gegoten poëtische strofen schilderachtige stroom ... "
Stanislav werd geboren in 1970 in het dorp district Grimeshty Briceni van de Republiek Moldavië in een boerenfamilie. Mijn vader was een landelijke pastor, en was in staat om een ​​beetje te trekken van de vroege kinderjaren tot de liefde van zijn zoon te druppelen op de beeldende kunsten, in het bijzonder om de werken van kunstenaars van de Wanderers.
In 1990 studeerde hij af aan de leraar Art-School. Repin in Chisinau.
Beschouwingen over de betekenis van het leven, ontevredenheid met de werkelijkheid en het verlangen naar harmonie in zichzelf heeft geleid tot een ontmoeting met Jezus Christus en het begin van een serieuze creatieve werk. De belangrijkste onderwerpen waarover de kunstenaar werkt de bijbelse geschiedenis en de geschiedenis van Rusland.
Stanislav is lid van de Unie van Kunstenaars van Rusland en de International Association of Art UNESCO.
"Drie meisjes".



Babyuk, Stanislav S. gesprek onder de seringen


Tales


Op het water


Hooien


Boeren uit het hooi

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire